SEE

OUR

OFFERS

WHY

BOOK

DIRECT

Μια γαστρονομική απογευματινή βόλτα στο κέντρο των Χανίων

Χανιά: Το κόσμημα της Κρήτης

Τα Χανιά, το κόσμημα της Κρήτης, είναι μια πόλη γεμάτων ιστορίες που συνδυάζει όμορφα πλούσια ιστορία, ζωντανή κουλτούρα και εντυπωσιακές παραθαλάσσιες θέες. Η απογευματινή εξερεύνηση αυτού του μαγευτικού προορισμού είναι μια ευχάριστη εμπειρία, ειδικά όταν ξεκινάς από το άνετο Morum City Hotel, στην καρδιά της πόλης.

Σημείο Εκκίνησης: Morum City Hotel

Καταδικασμένο στην καρδιά των Χανίων, το Morum City Hotel παρέχει το τέλειο σημείο εκκίνησης για την αστική σου περιπέτεια. Βγαίνοντας, σε υποδέχεται ο ζεστός κρητικός ήλιος και η ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης.

https://maps.app.goo.gl/mwwU8w69Kn71jBFu9

Μεσημεριανό Σνακ: Red Jane Bakery

Μόλις λίγα μέτρα μακριά, η πρώτη σου στάση είναι το γοητευτικό και Instagram-friendly Red Jane Bakery. Αυτό το τοπικό διαμάντι είναι γνωστό για τα νόστιμα γλυκά και το φρέσκο ψωμί του. Πάρε μια τραγανή σπανακόπιτα ή ένα γλυκό pastry συνοδευόμενο από έναν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ. Η ελκυστική μυρωδιά των ψημένων αγαθών και η φιλική ατμόσφαιρα το καθιστούν το τέλειο μέρος για να ανανεωθείς.

https://maps.app.goo.gl/Uo9fEwSSWP3F8s37A

Διάλειμμα για Καφέ: Kross Roasters στην Οδό Τσουδερών

Με ευχαριστημένη γεύση, συνέχισε τη βόλτα σου κατά μήκος της Οδού Τσουδερών, όπου η ζωντάνια των Χανίων αντηχεί στον αέρα. Κατευθύνσου προς το Kross Roasters, ένα μοντέρνο καφέ που σερβίρει μερικούς από τους καλύτερους καφέδες της πόλης. Είτε προτιμάς έναν κλασικό εσπρέσο είτε έναν προσεκτικά παρασκευασμένο pour-over, οι πλούσιες γεύσεις θα σε αναζωογονήσουν για την επόμενη φάση της περιπέτειες σου.

https://maps.app.goo.gl/F67QG3jwZ52bsXYj7

https://www.krosscoffeeroasters.com/

Εξερευνώντας την Οδό Χάληδων και τον Μητροπολιτικό Ναό

Αφήνοντας το Kross Roasters, κατευθύνσου προς την Οδό Χάληδων, μια πολυσύχναστη λεωφόρο γεμάτη καταστήματα και καφετέριες. Καθώς περπατάς, θα συναντήσεις τον εντυπωσιακό Μητροπολιτικό Ναό, ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που αναδεικνύει την πλούσια κληρονομιά της πόλης. Πάρε μια στιγμή να θαυμάσεις τις περίτεχνες λεπτομέρειες της πρόσοψης του ναού πριν συνεχίσετε την εξερεύνηση σου.

https://maps.app.goo.gl/t68EE7gcNajXEPat7

Βόλτα γύρω από το Λιμάνι

Καθώς πλησιάζεις το γραφικό λιμάνι, η θέα των λαμπερών μπλε νερών και των πολύχρωμων σκαφών είναι απλώς μαγευτική. Βόλτα στον παραλιακό δρόμο, απολαμβάνοντας τη ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη ήχους γέλιου και κυμάτων που χτυπούν την ακτή. Καταγράψτε την ομορφιά του εμβληματικού φάρου, ενός συμβόλου των Χανίων, ιδανικού για φωτογραφίες στο Instagram.

Δείπνο στο Pallas

Μετά τη γραφική βόλτα, ήρθε η ώρα να απολαύσεις ένα γεύμα στο Pallas, ένα όμορφο εστιατόριο με εκπληκτική θέα στο λιμάνι. Απόλαυσε νόστιμα τοπικά πιάτα, από φρέσκα θαλασσινά και παραδοσιακές κρητικές σαλάτες μέχρι το μενού σούσι του, όλα ενώ απολαμβάνεις τη δροσερή θαλασσινή αύρα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα πάνω από τα νερά, απέναντι από τον Ενετικό Φάρο.

https://www.pallaschania.gr/

https://maps.app.goo.gl/fLchCpuNp8shHfNj6

Απογευματινά Ποτά: Vermuteria

Μετά το δείπνο, κατευθύνσου προς τη Vermuteria για μερικά αναζωογονητικά signature aperitivos & cocktails. Αυτό το ζωντανό μπαρ προσφέρει μια ευχάριστη ποικιλία κοκτέιλ που βασίζονται σε σπιτικά ποτά, παρέχοντας ένα τέλειο σημείο για να χαλαρώσεις και να αναλογιστείς την ημέρα σου στα Χανιά. Το τοπικό στοιχείο, η ζωντανή ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό προσθέτουν στην εμπειρία, κάνοντάς τη μια αναγκαία στάση κατά τη διάρκεια της παραμονής σου.

https://maps.app.goo.gl/t8XjxEhWqXa8J8jx7

Γλυκιά Απόλαυση: Delizia Ice Cream

Καμία μέρα στα Χανιά δε θα ήταν πλήρης χωρίς μια γλυκιά απόλαυση. Κατευθύνσου προς το Delizia Ice Cream για μια (ή δύο!) μπάλες από το χειροποίητο παγωτό τους. Με μια ποικιλία γεύσεων να επιλέξεις, είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ολοκληρώσεις την απογευματινή σου βόλτα.

https://www.deliziagelatoitaliano.com/

https://maps.app.goo.gl/spunBPuysstTXBoh8

Επιστροφή στο Morum City Hotel

Με την καρδιά σου γεμάτη και την κάμερα σου φορτωμένη με όμορφες αναμνήσεις, κάνε μια ήρεμη βόλτα πίσω στο Morum City Hotel. Καθώς περιπλανιέσαι στους γοητευτικούς δρόμους, θα βρεις τον εαυτό σου ήδη να σχεδιάζει την επόμενη περιπέτειά σου σε αυτήν τη μαγευτική πόλη. Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τη ρεσεψιόν για την αγαπημένη σου στιγμή!

Τα Χανιά προσφέρουν ένα μείγμα ιστορίας, κουλτούρας και γαστρονομικών απολαύσεων, κάνοντάς τα μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Επιστροφή στο Morum Blog